VIDEO: U vožnji iskočila iz vozila, pa auto bez vozača napravio dar-mar!

Bizaran prometni incident snimila je dash-kamera u Kaliforniji.

Neobjašnjiv nesvakidašnji prometni incident prošlog je tjedna u Orange Countyju u Kaliforniji snimila kamera ugrađena u jedno vozilo. Snimka, naime, pokazuje stariju generaciju Hyundai Sonate kako najnormalnije vozi lokalnom cestom, da bi u jednom trenutku auto počeo krivudati, pa kočiti, da bi vozačica u tom trenutku iskačila iz vozila!

Pritom je auto nastavio voziti bez kontrole, prešao na lijevi kolnik ceste, napravio dar-mar zabivši se u dva vozila, pa nastavio dalje do rasvjetnog stupa gdje se napokon zaustavio... Očigledno, mjenjač je nakon paničnog skoka vozačice ostao u položaju Drive, a zašto je uopće dama napustila vozilo u vožnji možemo samo nagađati i pretpostavljati... Zaglavljena papučica gasa ispod tepiha, droga ili nešto treće, ostaje nepoznato...

Vijest je preuzeta sa portala autoklub.hr

autoklub.hr

autoklub.hr

Autoklub.hr je web ekstenzija najsnažnijeg auto-moto branda u Hrvatskoj. Pruža svojim posjetiteljima široku lepezu informacija vezanih uz automobile, predstavlja nove modele na tržištu te nudi savjete pri kupovini rabljenih automobila.

09.09.2015.