Vrhunska ponuda za CITROËN C3 i C4

Citroën je pripremio vrhunsku ponudu do kraja ožujka 2022. za urbani gradski automobil, Citroën C3 i atraktivan crossover Citroën C4. Ponuda se odnosi na pet godina jamstva i četiri zimska kotača, a vrijedi za sve fizičke osobe i male tvrtke.

Citroën C3, najprodavaniji model marke Citroën, ističe se jedinstvenom osobnošću i nenadmašnom razinom udobnosti. Ovaj svestran i atraktivan automobil dostupan je odmah za isporuku, a u ponudi je s pet godina jamstva, četiri zimska kotača i bogatom serijskom opremom. Tako je primjerice Citroën C3 Feel PureTech 83 u ponudi s cijenom već od 112.401 kn.

Citroën C4, atraktivan crossover naglašenog dizajna i udobnosti u ponudi jes pet godina jamstva i servisiranja te četiri zimska kotača. U ponudi je s bogatom opremom na razini opremljenosti Feel koja uključuje i dodatnu opremu LED Vision svjetla, 10“ tablet + mirror screen, automatski klima uređaj i parking senzore.

Sve fizičke i pravne osobe na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Citroën svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

19.01.2022.