Motociklistički spektakl, Memorijal Nikola Šnjarić, na kartodromu Bura u Šmriki

Krajem srpnja održat će se međunarodno prvenstvo Hrvatske za supermoto, skutere, minimoto, oldtimere te pozivne utrke za ohvale, pitbike i dirty bike

Na kartodromu Bura u Šmriki 30. i 31. srpnja održat će se međunarodno prvenstvo Hrvatske za supermoto, skutere, minimoto, oldtimerie te Memorijal Nikola Šnjarić odnosno pozivne utrke za ohvale, pitbike i dirty bike. Organizator oktanskog događanja je Motociklistički klub Di Leonardo racing. Očekuje se 60 natjecatelja.

U subotu se održavaju slobodni treninzi i tehnički pregledi od 18 do 21 sat. U nedjelju su službeni treninzi na rasporedu od 8 do 13 sati. Pauza za ručak predviđena je od 13 do 14 sati. Svečano otvaranje utrka i memorijala je u 14 sati. Proglašenje rezultata je od 18 sati. Program je podložan promjenama od strane organizatora.

Nakon ljetne stanke od utrkivanja u 2022.g svi željni utrkivanja ili produženog godišnjeg odmora imaju priliku posjetiti u zaleđu prekrasnog otoka Krka novoizgrađenu stazu u Šmriki gdje se po prvi puta održava oktanski spektakl. Blizina prekrasnih gradića na ovome dijelu Jadrana te pregršt predivnih plaža udaljenih na niti 3 km čine ovaj event još privlačnijim.
Povijest motosporta je jaka u našoj županiji te sa ovim eventom tj ovom utrkom želimo doprinijeti razvoju motosporta u našoj regiji i Hrvatskoj, da sav „teret“ ne pada na automotodrom Grobnik kada imamo još „bisera“ za ponuditi u ovome sportu u našoj županiji.

Prijave: prijavni list koji se preuzme sa stranice HMS-a poslati na e-mail organizatora dilenardoracing@gmail.com

15.06.2022.