11.350 € ~ 85.517 kn

MB CLS 350, benzin, top stanje, šiber,...

Detalji oglasa
MarkaMercedes
Mercedes modeliCLS klasa
Godina proizvodnje2005
Kilometraža255.000
Snaga motora (kW)215
Radni obujam (cm3)3500
Vrsta gorivabenzin
Vrsta mjenjačaautomatski
Broj brzina7
Novo/rabljenorabljeno
Vlasnikdrugi
Udobnostdjeljiva stražnja klupa, el. podešavanje ogledala, el. podešavanje sjedala, el. podizanje prednjih stakala, el. podizanje stražnjih stakala, grijanje ogledala, grijanje sjedala, handsfree, komande na upravljaču, kožna sjedala, parkirni senzori, servo upravljač, sportska sjedala, središnji naslon za ruku, tempomat, upravljač podesiv po visini
Vrsta transakcijeProdajem
Tekst oglasa

Prodajem CLS 350 u odličnom stanju, 2005 godiste, servisiran redovito, vlasnik više od 5 godina, auto je vozen u Rijeci zadnjih 6 7godina I u Zadru kod proslog vlasnika ostalo vrijeme, tako da nema nikakvih problema s ruzinom i hrdjom, iznutra je ko nov i koža nema oštećenja.
257 tisuca kilometara prijeđeno, motor radi savršeno, getriba salta savršeno i sve brzine idu ko u putar, oboje bez i jedne greške, SBC kocioni sustav takodjer radi savršeno i koliko god jako zakočis i pri bilo kojoj brzini nece se upalit nikakva greška.
Grijanje sjedala, hlađenje sjedala, Xenon svijetla, šiber, android zaslon, Bluetooth, start stop, keyless ulazak u auto i start motora takodjer moguc bez ključa, kamera, 19 coli AMG original felge koje su ravne i nikad popravljane, Brembo kociona kliješta, AMG original auspuh od grane komplet s katalizatorima, odlična oprema i ima skoro sve sta je bilo za stavit u ono vrijeme, uvijek je bio parkiran u garaži, alu felge s dobrim zimskim gumama, zatamnjena stakla. šiber i sve drugo kao i svako dugme koje ima na autu RADI, apsolutno svaki segment na autu je u funkciji za koji postoji dugme ili polugica.
Nedavno promijenjeni zadnji zračni jastuci na amortizerima i sve sta ide s tim u servisu, ulje i filter u mjenjaču takodjer (ulje u getribi mijenjano na točno 224 tisuce kilometara).
Ulje i filter ulja u motoru promijenjeno 12.03 doslovno sad pred par kilometara, takodjer danas 12.03 promijenjen regler na alternatoru, novi continental klinasti remen, skinut maf senzor i komplet do leptir klapne od gasa sve isprano i očišćeno komplet.
21.03 promijenjen alternator i promijenjen uljni separator na glavi motora, i narucen danas zajedno i PCV crankcase positiv ventil koji se spaja na usisnu granu jer ga nisu imali u trgovini na stanju i doc će u ponedjeljak i u pon. će odmah bit motiran, narucen je zajedno i "crankcase oil drip pan" u motoru koji se spaja na pcv ventil jer ni njega nije bilo u trgovini, tako da će i to bit u ponedjeljak odmah namontirano čim dodje njima u servis.
Promijenjena sva 4 diska, i pakne pred par tisuca kilometara (4000 ili 5.000 kilometara otprilike ).
Zamjena za motor (sportiva ili hard enduro) ili jetski s turbom ili kompresorom isključivo, obicni i slabi modeli jetskia mi ne odgovaraju .
Cijena je fiksno 11.350€.
Molim vas nemojte nudit 8, 9 hiljada da ćete odmah doc po autu, jer zato i piše FIKSNA CIJENA. ja razumijem da bi htjeli jeftinije proc, i jednostavno, javite se ljudima koji prodaju povoljniji CLS benzinac.
Auto je trenutno neregistriran jer imamo doma vise vozila pa mi nije napeto registrirat ga, ali može ic i prodaja s registracijom godinu dana, koju mogu ja sam napravit odmah po isplati vozila, jer mi je tehnički blizu kuce, a za auto se ne bojim da ce proc i da nešto ne valja, jer je pol auta novo, a ostala polovica kao novo.
Pošto vozilo nije novo, ima po sebi ogrebotinica i tockica od parkinga i autoputa.
C I J E N A J E F I K S N A. molim vas bez drugih ponuda osim navedene cijene.

Info o oglasu
Objavljen:15.04.2024. 11:02
Do isteka je još:19 dana
Oglas prikazan:50 puta
ID oglasa:1470547