10.500 € ~ 79.112 kn

Ford Focus Titanium, dizel, malo...

Detalji oglasa
MarkaFord
Ford modeliFocus
Godina proizvodnje2015
Kilometraža104.000
Snaga motora (kW)70
Radni obujam (cm3)1560
Vrsta gorivadiesel
Vrsta mjenjačamehanički
Broj brzina6
Novo/rabljenorabljeno
Vlasnikdrugi
Udobnostdjeljiva stražnja klupa, el. podešavanje ogledala, el. podešavanje sjedala, el. podizanje prednjih stakala, el. podizanje stražnjih stakala, grijanje ogledala, grijanje sjedala, handsfree, komande na upravljaču, parkirni senzori, servo upravljač, sportska sjedala, središnji naslon za ruku, tempomat, upravljač podesiv po visini
Vrsta transakcijeProdajem
Tekst oglasa

Cijena od 05.04 do 29.04 je 10.500€.
Ford Focus, Titanium model, Tdci, registriran frisko. 2015 godište.
Najslabiji dizel motor 1.6 tdci 95 ks, predjenih 104.000 kilometara, potrosnja minimalna.
Servisiran redovito i mnogo vise nego sto Ford i proizvođači ulja "danas" preporučuju. pred cca 20 30 tisuca kilometara novi zupcasti remen, pumpa vode, napinjaci sve komplet. pred dvije godine nove gume Goodyear ultragrip (dot 2020 ili 21), ulje i filter mijenjano svakih maximum 8-10 tisuca kilometara, napunjena klima. diskovi i pakne na kocnicama kao novi.
Na vozilu nista ne lupka, zvecka, klapa.
Unutrašnjost je maximalno ocuvana, a izvana ima tockica po haubi od autoputa, ali auto nije nov niti se te sitnice vide nes previse.
Chrom paket, Zimski paket, Veliki ekran koji radi na dodir i na glasovne naredbe, retrovizori se automatski zatvaraju prilikom zakljucavanja vozila te se otvaraju prilikom otključavanja, Pomoć na uzbrdici za lakše startanje, Parking senzori su naprijed sa strane i iza, Grijanje siceva, Grijanje sajbe napred i iza, Duboki sicevi, kožni multi-funkcionalni volan, Adaptivni tempomat, dva ključa, auto sam parkira bocno preko senzora a vi morate samo dodavat gas po naredbama s ekrana, Blokada brzine, Ambijentalno svijetlo u unutrasnjosti radi ugodnije voznje, kuka upisana u knjizicu, rezervni kotač a ne ona pjena kako to sad ide s autima, aluminijske felge, zatamnjena stakla, maglenke naprijed i iza, itd itd, auto ima skoro sve od potrebne opreme.
Servis napravljen pred 6000 kilometara nisam tocno siguran, morm pogledat, zajedno je promjenjen glavni uljni nosač motora, ispran motor liqvy molly tekucinama i "dezinficiran" egr ventil.
Cijena vozila je fiksna 11.500€.
molim vas da ne pokusavate na pocetku razgovora, ic u smijeru da ima za tu cijenu 2017 godiste pa bi ja zato trebao spustit cijenu, znam da ima negdje povoljnije godiste sigurno, ali cijenu ne odredjuje samo godiste nego i km, stanje, pa opet kilometraža pa opet kilometraža, a ovaj moj je natrpan opremom, ima malo kilometara, i znam kako je odrzavan te da je mažen i pažen non stop, i nije mijenjano ulje na 20 tisuca kilometara kako je to danas uglavnom s autima, nego je mijenjan filter ulja, ulje na 10 tkm., i to cesto ne bude ni 10 tisuca kilometara nego i prije ako se u tom periodu vise vozilo po gradu, eto upravo radi takvog odnosa prema vozilu cijena je takva i fiksna.

Info o oglasu
Objavljen:05.04.2024. 11:31
Do isteka je još:8 dana
Oglas prikazan:92 puta
ID oglasa:1467917