Evo koji su automobili popularni za vođenje ljubavi

Osim što većina mladih automobile koristi zbog toga što su im doma starci pa ondje ne mogu voditi ljubav, velika se većina njih za to odlučuje upravo zbog većega naleta adrenalina, stoga evo u kojim se automobilima najčešće vodi ljubav

Renault Clio  
Pravi je ljubavni automobil, a iako je jako mali, odličan je za seks. Anonimni su ispitanici izjavili kako je maleni Renault pravi izazov jer zbog avanturističkoga duha izaziva golemi nalet adrenalina čime i seks postaje zanimljivijim.

Kombi  
Neki više vole prostranost, a izjašnjavaju se kako kombi s nekoliko redova sjedala pruža mogućnost svih pozicija, skučenih sprijeda, stojećih u sredini i čak ležećih u prostoru namijenjenom za prtljagu. Ističu i kako je u kombiju manja mogućnost od ozljeda glave, zbog povišena krova automobila. Opel Vivaro dobio je najviše glasova, a Renault i Peugeot slijede ga u stopu.

Pick-up
Postoje i oni kojima je zatvoreni prostor nedovoljan za potpunu avanturu pa su neki izabrali pick-up vozila kao idealna za vođenje ljubavi. Navode kako je za početak zanimljivije iza zatvorenih vrata, ali kada stvari postanu uzavrele, jednostavno se prebace na teretni prostor koji ima dovoljno mjesta kako bi neometano od ikakvih ograničenja mogli uživati do kraja. U tome prednjače Nissanov Pathfinder i Volkswagenov Amarok, a neki bi to htjeli isprobati i u Mercedesovoj X-klasi.
Volkswagen Golf
Nije ni čudn što je seks u Golfu jako popularan kada znamo koliko je i automobil općenito popularan. Iako ih ima svih modela, najčešće je Golf V 'žrtva' vođenja ljubavi mladih parova.

Ostatak članka pročitajte na linku.

Oznake:

24.07.2018.