Jaguar predstavio najnovije luksuzne modele

Prestižni britanski proizvođač Jaguar poznat je po neprestanom pomicanju granica mogućeg i granica performansi svojih vozila. Upravo je Jaguar svoje izvrsne performanse pretvorio u umjetnost. Na turneji The Art of Performance, Jaguar je u Opatiji predstavio najnovije modele velikom broju predstavnika medija. 

Najbolji način za predstavljanje vrhunskih automobila upravo je test vožnja u kojoj su uživali mnogobrojni uzvanici testirajući tijekom cijelog dana najnovije modele – Jaguar XE, Jaguar XF, Jaguar F-PACE i JAGUAR F-TYPE COUPÉ.

Željeli smo predstaviti najnovije modele Jaguara predstavnicima medija kako bi se uvjerili u vrhunske performanse, neprikosnovenu kvalitetu i jedinstven osjećaj koje Jaguar kao brand predstavlja. Sve modele Jaguara, a i Land Rovera možete pogledati na našoj privremenoj lokaciji u Auto Benussiju, Ljubljanska avenija 1, Zagreb budući da smo mi ekskluzivni partner za Wallis Adria d.o.o.” – izjavio je Danijel Benussi, direktor tvrtke Auto Benussi.

Zagreb je od 1. lipnja operativno središte otkud multinacionalni Tim za Jaguar Land Rover pokriva čak osam zemalja regije*. Tvrtka Wallis Adria d.o.o. u Zagrebu je tako postala značajan čimbenik u povećanju tržišnog udjela Jaguar Land Rovera. Tvrtka je dio mađarske Wallis grupacije, investicijskog holdinga s godišnjim prihodima koji prelaze 460 milijuna eura.

Cilj nam je da Jaguar Land Rover bude prisutan u najvećim gradovima i da ima etablirane partnere koji zadovoljaju visoke standarde proizvođača. Plan je da zajedno s partnerima proširimo našu mrežu ispunjavajući imperativ kvalitete i standarda Jaguar Land Rovera te na tome intenzivno radimo.” – izjavio je Igor Iliev, direktor prodaje Wallis Adria d.o.o.

Više informacija na www.croatia.jaguar.com i www.croatia.landrover.com

netmobil.hr

netmobil.hr

Bez obzira na to teku li u vašim venama oktani, ili je automobil za vas tek prijevozno sredstvo, ono što se događa u svijetu automobila i prometa utječe na vašu svakodnevnicu, stoga je Netmobil.hr tu kako bi vam pružio što više korisnih informacija i savjeta.

Jedinstvenim miksom zanimljivog i svrhovitog sadržaja iz relevantnih izvora, informacija o novim vozilima, kretanjima na tržištu automobila i energenata, pogled u budućnost začinjenu pokojom zanimljivosti, to je ono što od Netmobila možete očekivati svaki dan.

Oznake:

15.07.2016.