Novo zimsko izdanje časopisa Auti.hr na kioscima!

U novom broju magazina Auti.hr između ostalog pročitajte...

Novi Peugeot 308 stigao na hrvatsko tržište
Peugeot od studenog lansira Novi Peugeot 308 na hrvatsko tržište, drugu verziju najprodavanijeg modela marke Peugeot, koji je proizveden u više od 760 000 primjeraka od svojega lansiranja. Novi Peugeot 308 dio je nove sage čija misao vodilja vječna potraga za izvrsnošću.

Opel Grandland X - neodoljiva off-road privačnost
Dizajn koji privlači poglede razlikuje novi SUV od konkurencije. Grandland X ključni je igrač u Opel ovoj ofenzivi proizvoda "7 u 17-oj" u sklopu koje će ove godine biti predstavljeno čak sedam automobila. Ovaj SUV njemačkog proizvođača savršeno odgovara današnjem aktivnom stilu života, a nudi i neodoljivu off-road privlačnost...

Rubrika 'Savjeti' - Sve što morate znati o sustavu nadzora tlaka u gumama.

Jaguar E-Pace - sigurnost apsolutni prioritet
Novi Jaguar E-PACE dobio Euro NCAP ocjenu do pet zvjezdica, koja ga očekivano potvrđuje kao najsigurnije vozilo na tržištu. Jaguarov prvi kompaktni SUV sigurno čuva sve sudionike prometa, s visokim ocjenama od 86% za zaštitu odraslih putnika, 87% za zaštitu djece i 77% za zaštitu pješaka. Napredna tehnologija u stanju je otkriti i opasnost od sudara s automobilima ili pješacima na cesti ispred, te automatski zakočiti...

Mercedes Benz CLS - treća generacija izvornika
Novi CLS pionir je novog dizajnerskog izričaja marke Mercedes-Benz, prepoznatljiv po svojim jasnim obrisima i diskretnim linijama.

Citroën C3 Aircross
Citroen jača svoj pohod na područje SUV-ova te lansira na hrvatsko tržište novi kompaktni SUV C3 Aircross. Njegov jedinstveni oblik i prostrana unutrašnjost daju mu snažan i svjež stav. Osobnost vozila naglašena je velikim mogućnostima personalizacije, uz 85 kombinacija vanjskog i 5 kombinacija unutarnjeg uređenja.

BMW i8 - Pogled u budućnost
BMW je predstavio svoje nove verzije BMW i8 Roadster i BMW i8 Cou Oba modela temelje se naf arhitekturi vozila LifeDrive s aluminijskim kućištem i plastikom ojačanom ugljičnim vlaknima (CFRP).

Noviteti iz Honde
Honda je na sajmu motocikala EICMA u Milanu predstavila svoje novitete za 2018. godinu. Pet potpuno novih modela, dva redizajnirana modela te dva koncepta perjanica su Honde na ovogodišnjem sajmu. Noviteti obuhvaćaju širok raspon od 125cc do novog GL1800 Gold Winga.

Ostatak potražite u tiskanom izdanju na svim kisocima!

19.12.2017.