Nissan predstavlja snažniju, pametniju i štedljiviju Navaru

Nissan je svoj nagrađivani pickup NAVARA predstavio u još snažnijem, pametnijem i energetski učinkovitijem izdanju, upotpunjeno nizom značajki koje ga čine još privlačnijim

Ovaj svestrani pickup savršen je suputnik tijekom napornog radnog tjedna, ali i u pustolovnom vikendu na otvorenom koji mu slijedi.  Zahvaljujući terenskim sposobnostima i ugrađenoj tehnologiji, NAVARA se može pohvaliti vrhunskim performansama na cesti i izvan nje.

Veliko mi je zadovoljstvo najaviti predstavljanje još snažnije, pametnije i štedljivije Navare“, izjavio je Paolo D’Ettore, direktor odjela lakih gospodarskih vozila Nissan

Zahvaljujući pravom spoju udobnosti, performansi, nosivosti i izdržljivosti, NAVARA nastavlja uživati veliki uspjeh diljem Europe.

Nastavlja: „NAVARA je dostupna na 109 tržišta diljem svijeta, zbog čega Nissanovo poslovanje u pogledu vozila konstruiranih po principu karoserija na šasiji i lakih gospodarskih vozila bilježi stalan rast. S obzirom na našu ambicioznu srednjoročnu strategiju i rastuću ponudu vozila sigurni smo će se ovakav trend nastaviti te da će se sve više vozača u svijetu odlučivati za naša laka gospodarska vozila.

Glavne značajke novog Nissana NAVARA:

 - čišći, napredniji i učinkovitiji motor

- Nissan NAVARA ispunjava uvjete nove emisijske norme Euro 6d-Temp na snazi do prosinca 2021.  

- zahvaljujući dodatku dvostrukog turbopunjača povećan je okretni moment (+20Nm) osnovnog motora sa 163 KS

-  u vozilo je ugrađen novi multimedijski sustav NissanConnect s još praktičnijim 8-inčnim zaslonom i povezanim uslugama

-  zaustavni put i put kočenja smanjeni su zahvaljujući disk-kočnicama na svim kotačima

-  pojačani stražnji ovjes daje ovom vozilu snažniji izgled kada nije natovareno

-  prva primjena multi-link stražnjeg ovjesa na verziji produljena kabina

Uvedene su nove tehnološke značajke kako bi se upotpunile postojeće napredne tehnologije i tehnologije Nissanove inteligentne mobilnosti. Serijska oprema najprodavanije inačice TEKNA uključuje: sustav pomoći pri kretanju na uzbrdici, nadzor brzine na nizbrdici, inteligentni sustav za izbjegavanje frontalnih sudara i inteligentni Around View Monitor. Kao i uz sva Nissanova laka gospodarska vozila, NAVARA dolazi s najduljim proizvođačkim jamstvom na tržištu u trajanju od pet godina/160.000 km.

Cijena  izvedbe s produljenom kabinom iznosi 228.000 kn dok se izvedbe s dvostrukom kabinom kreću od 251.000 kuna

Bivši nositelj naslova Međunarodnog pickupa godine, Nissan NAVARA, omiljen je izbor takvog tipa vozila kod kupaca diljem svijeta. Proizvodi se u tvornicama u Španjolskoj, Kini, Meksiku, Tajlandu i Argentini.

Snažnija, pametnija i učinkovitija NAVARA novo je mjerilo u klasi pickupova te donosi najbolje od Nissanova iskustva kao vodećeg proizvođača crossovera i osamdesetogodišnjeg iskustva u razvoju i proizvodnji robusnih i pametno konstruiranih pickupova.

Svoj zavidan ugled u pogledu pickupova Nissan je stekao zahvaljujući njihovoj glasovitoj izdržljivosti i sposobnosti. Prošle je godine ukupno prodano 231.435 primjeraka (godišnji rast od 6 %), što je ovom pickupu osiguralo status najprodavanijeg u svijetu.

02.07.2019.