Hatchback koncept Invitation

Nissan predstavlja hatchback koncept pod nazivom Invitation, vozilu B segmenta

Nissan predstavlja hatchback koncept pod nazivom Invitation, vozilu B segmenta, koji donosi tehničke inovacije, a bit će predstavljen na Ženevskom auto salonu u ožujku. Prodaja je planirana za 2013. godinu.

Nissan Invitation nudi energičan dizajn, donoseći na tržište svježe linije, inovacije i uzbuđenje. Čista fluidnost obrisa nagovještava njegov dinamički potencijal, a zbog poboljšavanja učinkovitosti nudi najbolju aerodinamiku u klasi.

Bočnom stranom automobila dominira karakteristična linija koja profilu nudi veliku dinamičnost s prepoznatljivo oblikovanim prednjim i stražnjim blatobranima, što Invitationu daje čvrst stav.

U unutrašnjosti, osvježavajuće otvorena praktičnost kabine kombinirana je s modernošću i dojmljivom razinom kakvoće te svrsishodnih tehnoloških obilježja. Nissan teži ultraniskoj emisiji CO2 manjoj od 100 g/km za najbolji model, kao i tome da sve ostale inačice mogu nositi Nissanovu oznaku Pure Drive.

Koncept obuhvaća i neke od najnaprednijih tehnologija ikad viđenih u B-segmentu, a sve su zamišljene da automobil učine što sigurnijim. Među njima je i Nissanova sigurnosna tehnologija Around View Monitor (AVM) – prvi put ugrađena u automobil B-segmenta – koja u velikoj mjeri olakšava vožnju unatrag i usporedno parkiranje.

Usto, Invitation također nudi Nissanovu tehnologiju Safety Shield, koja u interakciji s voznim okružjem obavještava vozača o tome što se zbiva oko automobila.

Vidiauto.com

Vidiauto.com

Vidiauto.com - novosti, testovi, cijene, servisi, forum... sve što vas zanima o automobilima!

Oznake:

08.02.2012.