Novo izdanje magazina Auti.hr!

Novo izdanje magazina Auti.hr vam donosi:

Elektrovozila
Sve češća vozila na našim cestama, upravo eletrična vozila. Za razliku od hibridnih vozila koja se pune kroz vožnju vozila. Elektrovozila potrebno je puniti na elektrostanici za napajanje. sve  o elektrostanicama, načinima punjenja i priključcima potražite u novom broju magazina Auti.hr.

Zimske gume
Zašto je zimska guma bitna, kako prepoznati zimsku gumu, kako pravilno skladištiti gume, te kada je pravo vrijeme za montiranje? Osvježite znanje u novom broju!

Novi Nissan Qashqai
Premium poboljšanja crossovera donose vrhunski novi dizajn, tehnologiju i performanse. U prodaju kreće u listopadu 2017. godine, a sve o ovom modelu potražite u novom broju magazina Auti.hr

Mercedes-Maybach 6 Cabriolet
Mercedes-Benz je ponovno oduševio. Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet je automobil koji svojim senzualnim, emocionalno privlačnim dizajnom i inovativnim tehničkim konceptnim rješenjima definira vrhunski luksuz budućnosti. Više potražite u magazinu Auti.hr

Posve novi Dacia Duster
Dacia je obnovila Duster, svoj prepoznatljivi SUV koji se diči suvremenim, potpuno novim robusnim dizajnom. Posve novi Duster nije samo svestraniji, već i privlačniji, te predstavlja početak novog poglavlja u povijesti modela.

Uz svaki broj očekuje vas Kalendar Jesen, a svoj primjerak potražite na najbližem kiosku za 9.90kn

27.09.2017.