20 € ~ 150 kn

Nosači za bicikl - specijalni horizontalni

Detalji oglasa
Vrsta bicikla ili opremeoprema
Vrsta transakcijeProdajem
Tekst oglasa

Izrađujem i prodajem specijalne nosače za bicikl, nosači ovog tipa funkcioniraju tako da se bicikl zakvači za pedalu a prednji i stražnji kotač nose se na kutniku, bicikl se na zidu nosi horizontalno. Skidanje i postavljanje bicikla na nosač je vrlo jednostavno i brzo. Moguće je postaviti nekoliko bicikla na malom prostoru jedan iznad drugoga, to riješenje je idealno za predvorje a može se čak montirati i u sam prostor stana ako za to ima mjesta. U standardnoj osnovnoj verziji nosači nemaju nikakav natpis ili logo dok se u "custom made" verziji mogu po želji i potrebi izraditi razni oblici, natpisi i loga, također boja se može birati po želji.
Ovi nosači su izrađeni od od čeličnog lima debljine 2,5mm laserski rezanog a i kasnije savijenog pod optimalnim kutevima za sve vrste bicikla i širina pedala. Površinska zaštita može biti pocinčana te nakon toga obojana ili može biti samo višeslojno obojena što je također dovoljna površinska zaštita.
Cijena za osnovni set nosača za jedan bicikl: Nosač za pedalu+ 2x kutni nosač kotača.
boja- bijela ili crna
Cijena "custom made" set nosača za jedan bicikl :Nosač za pedalu sa izrezanim detaljima prema dogovoru, boja po želji +2x kutni nosač kotača.
Po potrebi šaljem nosače na željenu adresu.
Molim zvati iza 16h, mail komunikacija može cijeli dan.

Info o oglasu
Objavljen:25.11.2020. 16:13
Do isteka je još:25 dana
Oglas prikazan:147 puta
ID oglasa:327827