Što je gore od snimanja selfija dok vozite? Snimanje sa selfie štapom dok vozite

Doktor iz Floride je išao na svoj prvi lov na aligatore i poželio se je snimiti GoPro kamerom na selfie štapu dok je vozio odmah iza pick-up kamiončića s kanuom.

Gledajući u kameru, Alex Lopatnyuk je potpuno skrenuo pogled s ceste, te nije primjetio da se pick-up kamiončić ispred njega zaustavio. U zadnji tren je primjetio opasnost, ali tada je već bilo kasno. Kanu se zabio ravno u vjetrobran.

Šteta na čamcu nije prikazana izbliza, ali na autu je prednje staklo potpuno uništeno, dok je gornji dio metalnog okvira vidljivo udubljen. Srećom, nije bilo ozlijeđenih.

Stavljajući film na internet, Lopatnyuk je napisao “Lov na aligatore Prvi put GoPro selfi i FAIL”. Kasnije je dodao na Facebooku: “Zbog ovakvih stvari ne bi trebati slati SMS-ove dok vozite, kao ni pokušavati snimiti selfie dok vozite, ovo je javno upozorenje!”

Od kada je uploadan, Lopatnyukov video pogledan je gotovo 500.000 puta.

Na sve je više mjesta zabranjeno korištenje selfie štapova, kao na primjer u Disneyevim zabavnim parkovima, Smithsonian institutu u Washingtonu, dvorcu Versailles kod Pariza i rimskom Coloseumu. Nisu dozvoljeni niti na Lollapaloozi, kao ni na Wimbeldonu.

netmobil.hr

netmobil.hr

Bez obzira na to teku li u vašim venama oktani, ili je automobil za vas tek prijevozno sredstvo, ono što se događa u svijetu automobila i prometa utječe na vašu svakodnevnicu, stoga je Netmobil.hr tu kako bi vam pružio što više korisnih informacija i savjeta.

Jedinstvenim miksom zanimljivog i svrhovitog sadržaja iz relevantnih izvora, informacija o novim vozilima, kretanjima na tržištu automobila i energenata, pogled u budućnost začinjenu pokojom zanimljivosti, to je ono što od Netmobila možete očekivati svaki dan.

16.09.2015.