Sreća u nesreći: Pogledajte što se događa kada prelazite preko crvenog svjetla

Ako vas ovaj video neće odvratiti od prelaženje raskrižja preko crvenog svjetla na semaforu, onda ništa neće. Vozač kamiona u u Češkoj totalno je ignorirao svjetleća crvena svjetla prilikom prelaska želježničke pruge, i to ga je umalo koštalo života. I ne samo njega.

Vlak s oko 80 putnika putovao je prema Ostravi kada je doslovno prepolovio kamion koji se našao nasred pruge zbog nesmotrenosti vozača. Srećom, nitko nije ozlijeđen, a sve je snimila nadzorna kamera, zahvaljujući kojoj možemo vidjeti koliko je sreće imao ovaj vozač, ali i putnici vlaka.

netmobil.hr

netmobil.hr

Bez obzira na to teku li u vašim venama oktani, ili je automobil za vas tek prijevozno sredstvo, ono što se događa u svijetu automobila i prometa utječe na vašu svakodnevnicu, stoga je Netmobil.hr tu kako bi vam pružio što više korisnih informacija i savjeta.

Jedinstvenim miksom zanimljivog i svrhovitog sadržaja iz relevantnih izvora, informacija o novim vozilima, kretanjima na tržištu automobila i energenata, pogled u budućnost začinjenu pokojom zanimljivosti, to je ono što od Netmobila možete očekivati svaki dan.

18.12.2015.