Tko želi Aston Martin V8 Vantage Coupe? Microsoft poklanja

Aktivirajte svoj Windows Azure MSDN račun i možete osvojiti Aston Marin u vrijednosti od 118.600 dolara (oko 681.000 kuna).

Microsoft zna kako privući klijente. Tvrtka je najavila novu uzbudljivu nagradnu igru za programere u kojoj je je glavna nagrada Aston Martin V8 Vantage Coupe.

Tehnološki div sa sjedištem u Redmondu zahtijeva od korisnika da do kraja rujna ove godine aktiviraju svoj Windows Azure uključujući i MSDN pretplatu kako bi dobili priliku da osvoje ovaj superautomobil.

"Aktivirajte svoj Windows Azure MSDN danas i započnite razvoj i testiranje vaše aplikacije s do 150 dolara u kreditima na Windows Azure. Također možete koristiti svoj MSDN softver kao što je SQL Server bez dodatne naknade", objasnio je Microsoft.

Uglavnom, sve što trebate učiniti kako biste se prijavili u nagradnu igru je aktivirati sustav Windows Azure MSDN, prijaviti se na Windows Azure portal i preuzeti neku web stranicu ili virtualni stroj.

netmobil.hr

netmobil.hr

Bez obzira na to teku li u vašim venama oktani, ili je automobil za vas tek prijevozno sredstvo, ono što se događa u svijetu automobila i prometa utječe na vašu svakodnevnicu, stoga je Netmobil.hr tu kako bi vam pružio što više korisnih informacija i savjeta.

Jedinstvenim miksom zanimljivog i svrhovitog sadržaja iz relevantnih izvora, informacija o novim vozilima, kretanjima na tržištu automobila i energenata, pogled u budućnost začinjenu pokojom zanimljivosti, to je ono što od Netmobila možete očekivati svaki dan.

07.06.2013.