Nissan GT-R - Divljanje snimile kamere

Nepoznati vozač prije nekoliko dana napravio je kaos u glavnom gradu Rusije. Automobilom Nissan GT-R vozio je više od 200 kilometara na sat i u jednom trenutku izgubio kontrolu i udario u tri vozila. Od siline udara ogromni terenac odletio je u zrak.

Snimka jurnjave kroz Moskvu, zabilježena sigurnosnim kamerama, postala je pravi hit na internetu i tema brojnih blogera. Identitet vozača nije poznat, kao ni to da li se radilo o uličnoj utrci ili je vlasnik želio testirati brzinu i izdrživost svog limenog ljubimca.

Na snimci se vidi kako vozač Nissana GT-R juri ulicama, udara u tri vozila i potpuno ih uništava. Izvještaja o povrijeđenima nema, prenose ruski mediji, ali zato je materijalna šteta koju je vozač napravio ogromna.

klix.ba

klix.ba

Klix.ba je najutjecajniji, najčitaniji i najcitiraniji internet medij u Bosni i Hercegovini. Prema podacima Google Analyticsa za veljaču 2012. godine, sa skoro od 2 milijuna jedinstvenih posjetitelja i 54 milijuna učitavanja stranica mjesečno, portal Klix.ba najposjećenija je web-stranica i najposjećeniji informativni portal u BiH.

Oznake:

14.07.2011.