Najljepši interijeri u svijetu automobila

I dok u pogledu dizajna eksterijera mnogi automobili sliče jedni drugima, njihovi interijeri su još uvijek koliko toliko originalni. Najbolje je izdvojio američki Ward Auto.

U uži izbor za Top 10 interijera ušlo je 47 kandidata, od kojih njih 37 nosi premium potpis. Najbolje su prošli europski brandovi, a potom slijede dokazane njemačke marke i očekivano, poneki američki klasik.
 
Žiri pritom skreće pozornost kako su modeli s mainstreama posljednjih godina u pogledu izrade i kvalitete materijala već zakoračili u svojevsrni premium. Isto vrijedi i kada govorimo o opremljenosti, pa tako u društvo najboljih ulazi i Honda Civic, inače najjeftiniji član odabranog društva.
 
U svakom slučaju pobjednici slijede u nastavku, i to abecednim redom.
 
Audi TTS (58.500 USD)
Audi TTS
Najprodavaniji njemački sportski model, odnosno Audijev virtualni kokpit Amerima je odlično sjeo. Posebno hvale
 
digitalnu ploču sa instrumentima, te vrlo čiste površine prednje armature lišene suvišnih tipki. Posebnu pohvalu zaslužuju i odlična sportska sjedala presvučena kožom. TTS možda nije udoban, ali pruža prvoklasnu potporu vozaču.
 
BMW serije 7 (129.245 USD)
BMW serije 7
 
Najskuplji model na ljestvici najboljih ne treba posebno isticati.
 
Savršen spoj klasike i modernih tehnologija donosi prvoklasno okruženje koje obiluje opcijama za ugodniji boravak, od masažnih sjedala do upravljanja pokretom ruke.
 
Cadillac XT5 (63.845 USD)
Cadillac XT5

I to je moguće. Cadillacov crossover pohvaljen je za izbor kvalitetnih materijala, a potom i u pogledu ergonomije i komfora na svim sjedalima. Svaka čast!
 
Chevrolet Camaro (46.095 USD)
 
Chevrolet Camaro
 
Legendarni američki sportaš drastično je napredovao u odnosu na prethodnika. Osjetno kvalitetniji materijali i udobna sjedala čine boravak u ovom agresivcu vrlo ugodnim.
 
Chrysler Pacifica (48.455 USD)
 
Chrysler Pacifica

Konačno dobre vijesti za Chrysler.
 
Nedavno lansirana Pacifica dobila je pohvalu za vrhunski interijer koji obiluje prostorom u sva tri reda sjedala. Kvalitetni materijali i prvoklasna oprema dodatni su plus.
 
Uostalom, ovo je jedini automobil sa integriranim usisavačem.
 
Honda Civic (27.335 USD)
Honda Civic
 

Iako najjeftinija u konkurenciji najboljih nova kompaktna Honda zaslužuje sve pohvale.
 
Odlična oprema, praktično uređenje kabine i moderan stilski izraz izdvajaju Civic od konkurencije.
 
Lexus RX (52.698 USD)
 
Lexus RX

Najkraće rečeno, Lexus je i dalje jedan od najuvjerljivijih luksuznih SUV-ova srednje večličine, bar u Americi. Vrhunska kvaliteta i praktičnost su nešto na što smo navikli kod Lexusa.
 
Mercedes GLC (54.360 USD)
 Mercedes GLC

Novo izdanje modela poznatog pod imenom GLK donosi prepoznatljivu Mercedesovu kvalitetu u segment "pristupačnih" cijena.
 
Bogata oprema i vrhunski komfor na prednjim sjedalima dodatni su plus.
 
Nissan Maxima (38.750 USD)
 
Nissan Maxima

Iako jeftina, osma generacija Nissanove limuzine iznenađuje prvoklasnim okruženjem i premium atmosferom u kabini.
 
Ponuda prostora je odlična, kao i komfor u vožnji zahvaljujući odličnoj zvučnoj izolaciji.
 
Volvo XC90 (84.005 USD)
 
Volvo XC90

Volvo SUV model na najbolji način predstavlja švedsku školu dizajna.
 
Upravo ovaj model najviše inspirira i donosi drastičan napredak u odnosu na prethodnika. Njegova kabina je gotovo pa umjetničko djelo, a primijenjeni su vrhunski materijali na pravim mjestima.
 
Kad je interijer u pitanju, XC 90 je bez mane.

 
index.hr

index.hr

Index.hr (www.index.hr) vodeći je nezavisni portal u Hrvatskoj, proglašen najboljim hrvatskim portalom 2003. od strane sva tri hrvatska informatička magazina (BUG, PC Chip i Vidi) – što je prvi takav slučaj u povijesti hrvatskog weba.

Index.hr objavljuje više od 200 vijesti dnevno – iz politike, sporta, showbusinessa itd., a sadrži i niz atraktivnih i nagrađivanih interaktivnih servisa, poput Media Indexa, besplatnog e-maila, foruma, baze automobila, najopsežnije kuharice na hrvatskom webu, baze fotografija Hrvatske, oglasnika itd.

18.04.2016.