Električna Tesla u limuzinskom izdanju

Nije trebalo dugo čekati da iz limuzinskog raja stigne još jedna unikatna limuzina.
Naravno, u pitanju je Big Limos, koji je nakon brojnih unikatnih prerada pod nož stavio i Teslu Model S. I dok čekamo da Tesla obnovi svoj prestižni model na Internetu je osvanuo video koji prikazuje postupak produljivanja aktualnog modela.
 
Tehnički detalji su nepoznati, no na službenom profilu tvorci napominju da će performanse ostati više-manje na razini serijskog modela, i to po pitanju dosega. Nepoznato je hoće li novonastali prostor u podnici biti iskorišten za ubacivanje dodatnih baterija. Sa obzirom na dodatnih 160 kg ne računajući interijer to ne bi bilo zgorega.
 
Kako je osnovni Model S dugačak nepunih pet metara iz videa se može zaključiti kako će produljenje iznositi bar jedan metar. Koncept sa četiri vrata je očigledno zadržan, dok je uređenje interijera apsolutna nepoznanica.

index.hr

index.hr

Index.hr (www.index.hr) vodeći je nezavisni portal u Hrvatskoj, proglašen najboljim hrvatskim portalom 2003. od strane sva tri hrvatska informatička magazina (BUG, PC Chip i Vidi) – što je prvi takav slučaj u povijesti hrvatskog weba.

Index.hr objavljuje više od 200 vijesti dnevno – iz politike, sporta, showbusinessa itd., a sadrži i niz atraktivnih i nagrađivanih interaktivnih servisa, poput Media Indexa, besplatnog e-maila, foruma, baze automobila, najopsežnije kuharice na hrvatskom webu, baze fotografija Hrvatske, oglasnika itd.

14.04.2016.