BMW serije 8 Gran Coupe - sportski automobil sa četiri vrata, besprijekorne elegancije i modernog luksuza

Ofenziva modela marke BMW u luksuznom segmentu nastavlja se s trećom izvedbom u ponudi modela BMW serije 8. Svjetska premijera će se održati tijekom BMW #NextGen događaja u Münchenu u lipnju 2019. dok će službena prodaja započeti na jesen 2019.

BMW Grupa otkriva još jednu novu izvedbu u ponudi modela BMW serije 8 i time nastavlja svoju ofenzivu u segmentu luksuznih vozila. Nakon uspješnog lansiranja modela BMW serije 8 Coupe i Cabrio, proizvođač prvi put otkriva novi BMW serije 8 Gran Coupe. Ovaj sportski automobil s četiri vrata besprijekorne elegancije, s unutrašnjosti koja utjelovljuje moderni luksuz, trenutno je u završnoj fazi razvoja za serijsku proizvodnju. Događaj BMW #NextGen koji će se održati u BMW Weltu u Münchenu od 25. do 27. lipnja 2019. osigurat će savršenu pozornicu za svjetsku premijeru.

Novi BMW serije 8 Gran Coupe spaja zapanjujuće performanse s dojmljivim dizajnom i prostranim stražnjim dijelom. Njegov samostalan karakter najviše se ističe stilom koji je jednako graciozan i upečatljiv. Atletske proporcije i dinamične linije stvaraju atmosferu sportske ekskluzivnosti. Dvoja dodatna vrata uz impresivan putnički prostor na stražnjim sjedalima kombiniraju se s proširenim međuosovinskim razmakom i poboljšanom udobnošću vožnje kako bi novi BMW serije 8 Gran Coupe izvanredno djelovao u svakodnevnoj vožnji i na dužim putovanjima.

Širenje ponude modela u segmentu luksuznih vozila jedan je od ključnih područja djelovanja koje je BMW Grupa identificirala kao dio svoje NUMBER ONE > NEXT strategije kako bi osigurala održivi rast kompanije. Širok raspon mogućnosti novog modela BMW serije 8 Gran Coupe pruža sve što je potrebno kako bi potaknuo želju novih ciljnih skupina za BMW-ovim zadovoljstvom u vožnji luksuznog modela.

10.05.2019.