Apple registrirao nekoliko novih domena povezanih sa automobilima

Tvrtka Apple registrirala je nekoliko domena povezanih s automobilima, čime je pridonijela nagađanjima da se namjerava posvetiti razvoju automobila.

Proizvođač iPhonea u prosincu je registrirao imena domena koje uključuju apple.car, apple.cars i apple.auto, prenio je internetski provider za informacije o domenama Who.is.

Premda nikad nije otvoreno dao do znanja da će izraditi automobil, Apple je agresivno vrbovao automobilske stručnjake iz tvrtki poput Forda i Mercedes-Benza.

Automobilska tehnologija postala je primarno područje interesa tvrtki Silicijske doline, uključujući Google, koji je izradio prototip samovozećeg automobila.

 

netmobil.hr

netmobil.hr

Bez obzira na to teku li u vašim venama oktani, ili je automobil za vas tek prijevozno sredstvo, ono što se događa u svijetu automobila i prometa utječe na vašu svakodnevnicu, stoga je Netmobil.hr tu kako bi vam pružio što više korisnih informacija i savjeta.

Jedinstvenim miksom zanimljivog i svrhovitog sadržaja iz relevantnih izvora, informacija o novim vozilima, kretanjima na tržištu automobila i energenata, pogled u budućnost začinjenu pokojom zanimljivosti, to je ono što od Netmobila možete očekivati svaki dan.

12.01.2016.