Novi RENAULT MEGANE CONQUEST, Hibridni SUV coupe za Europu

Renaultov SUV coupé atletskih linija i dinamičnog karaktera stiže na europsko tržište opremljen naprednom tehnologijom, pokretan E-TECH hibridom i s novom inačicom R.S. Line koja mu daje još upečatljiviji i dinamičniji dizajn

Spajanjem fluidnosti, elegancije i robusnosti u novom dizajnu, kakvim su se dosad mogla pohvaliti samo vozila premium marki, novi Renault MEGANE CONQUEST ruši konvencije tržišta SUV-ova u Europi. Radi se o novosti u svijetu proizvođača automobila, a ovaj novi model, koji zaokružuje Renaultovu paletu kompaktnih automobila (Mégane, Kadjar i Scénic) svoje mjesto pod suncem traži na tržištu SUV-ova koje bilježi rast diljem svijeta.

Prostrani putnički i prtljažni prostor potvrđuju da je Renault MEGANE CONQUEST namijenjen i obiteljima. Uz dva digitalna zaslona, među najvećima u klasi, vozačko mjesto opremljeno je bogatom tehnologijom koja stavlja naglasak na kvalitetu i udobnost.

Novi Renault MEGANE CONQUEST pokreću novi hibridni motori koji čine jedinstvenu ponudu u segmentu. E-TECH hibrid snage 140 KS te 1,3-litreni TCe 140 i TCe 160 s 12 V mikrohibridnim pogonom. Tehnologija E-TECH hibrida, koji već pokreću Clio, Captur i Mégane, Renaultova je inovacija nastala na temelju iskustva stečenog na električnim vozilima i bolidima Formule 1, a tijekom čijeg je razvoja prijavljeno 150 patenata.

Predstavljanje novog Renaulta MEGANE CONQUEST održat će se u prvoj polovici 2021.

25.09.2020.