Jaguar C-X16

Skorašnji međunarodni salon automobila u Frankfurtu Jaguar će iskoristiti za premijeru novog koncepta nazvanog C-X16, čija je prva skica zajedno s "teaser" videom objavljena jučer.

Premda, ako je suditi prema ovoj skici, novi koncept svoj izgled načelno dijeli s trenutnom linijom jaguarovih coupea serije XK, koncept bi trebao predstaviti neka nova tehnička rješenja, posebno prema pitanju svjetala, aerodinamike te interijera.

Ipak, od tehničkih detalja za sada nije objavljeno praktički ništa. Činjenicom ostajke da u Jaguaru C-X16 nazivaju "produkcijskim konceptom" što bi moglo značiti da će automobil u dogledno vrijeme i u formi sličnoj konceptnoj biti predstavljen i u završnom obliku, spremnom za proizvodnju.

Ostaje nam da pričekamo Frankfurt i vidimo što je to dizajnerska ekipa pod vodstvom legendarnog Iana Calluma ovoga puta priredila. Uvjereni smo da nećemo ostati razočarani!

autonet.hr

autonet.hr

Autonet.hr je prvi automobiliski web-magazin pokrenut u Hrvatskoj. Brojnost čitateljske publike, brzina donošenja informacija i obujam objavljenih sadržaja naši su glavni aduti. Uz to, AUTONET neprekidno proširuje svoju ponudu obogaćivanjem sadržaja i proširivanjem tema koje donosi.

19.08.2011.