Električni Porsche: Pogledajte Mission E iznutra i izvana

Porsche je ove godine na sajmu automobila u Frankfurtu ispred svih modela najviše istaknuo konceptni model Mission E.

Iako potreseni Dieselgateom, u Porscheu se trude što prije maknuti predznak konceptnog automobila ispred ove električne sportske limuzine s pogonom na četiri kotača.

Ovih dana u javnost su pustili i nove video priloge koji izbliza pokazuju interijer i eksterijer Mission E limuzine, koja je u medijima već prozvana Pajun ili Panamera Junior.

Podsjetimo, u Porscheu su razvili novi električni pogonski sklop koji proizvodi više od 600KS, zbog čega Mission E do stotke ubrzava za 3,5 sekundi, do 200 za manje od 12 sekundi. Autonomija mu se kreće iznad 500 km, od čega je 400 km dostupno već nakon 15 minuta punjenja.

netmobil.hr

netmobil.hr

Bez obzira na to teku li u vašim venama oktani, ili je automobil za vas tek prijevozno sredstvo, ono što se događa u svijetu automobila i prometa utječe na vašu svakodnevnicu, stoga je Netmobil.hr tu kako bi vam pružio što više korisnih informacija i savjeta.

Jedinstvenim miksom zanimljivog i svrhovitog sadržaja iz relevantnih izvora, informacija o novim vozilima, kretanjima na tržištu automobila i energenata, pogled u budućnost začinjenu pokojom zanimljivosti, to je ono što od Netmobila možete očekivati svaki dan.

06.10.2015.