Iz video igre u stvarnost: Bugatti stvorio auto iz Gran Turisma

Bugattijeva je najnovija kreacija koncept inspiriran video igrom Gran Turismo.

 

Foto: net.hr

Ime mu je Bugatti Vision Grand Turismo i prvi je automobil stvoren na temelju trkače franšize koja je jedan od glavnih hitova sonyevih PlayStation konzola.

Iako neće ući u serijsku proizvodnju, Vision Gran Turismo koncept daje naslutiti što bismo mogli očekivati od nadolazećih Bugattijevih vozila.

“Bugatti Vision Grand Turismo prvi je korak na novome putovanju na koje Bugatti kreće nakon što je uspješno završio Veyron poglavlje, a koje će kulminirati otkrivanjem slijedećeg Bugatti super sportskog automobila u ne tako dalekoj budućnosti”, rekao je Wolfgang Dürheimer, predsjednik Bugattija.

Kompanija će pokazati svoj najnoviji prototip na Frankfurtskom sajmu automobila koji se za posjetitelje otvara u četvrtak, 17. rujna.

netmobil.hr

netmobil.hr

Bez obzira na to teku li u vašim venama oktani, ili je automobil za vas tek prijevozno sredstvo, ono što se događa u svijetu automobila i prometa utječe na vašu svakodnevnicu, stoga je Netmobil.hr tu kako bi vam pružio što više korisnih informacija i savjeta.

Jedinstvenim miksom zanimljivog i svrhovitog sadržaja iz relevantnih izvora, informacija o novim vozilima, kretanjima na tržištu automobila i energenata, pogled u budućnost začinjenu pokojom zanimljivosti, to je ono što od Netmobila možete očekivati svaki dan.

16.09.2015.