Novi Peugeot PARTNER

Serijski opremljen sustavom PEUGEOT i-Cockpit®, neviđen u klasi, novi Peugeot PARTNER pruža novo iskustvo vožnje u okruženju koje pridonosi većoj produktivnosti.

Energičnog dizajna, praktičan i elegantan, novi Peugeot PARTNER opremljen je potpuno novom ponudom sustava za pomoć u vožnji, iste razine kao novije limuzine. Predstavljene su dvije velike i jedinstvene inovacije: indikator preopterećenja i SurroundRearVision, koji omogućuje pregled mrtvih kuteva putem kamere.

Zahvaljujući dimenzijama koje se savršeno uklapaju u segment, većoj udobnosti te dosad najpraktičnijem i najmodularnijem tovarnom prostoru, ovo je vozilo pravi mobilni ured, koji djeluje poticajno i oslobađa od stresa.

Svaki će poslovni korisnik pronaći konfiguraciju koja će mu omogućiti učinkovit rad, osobito u izvedbi Grip, kako bi potreba za robusnošću u svakoj situaciji bila ispunjena, ili pak u izvedbi Asphalt, za one koji ne broje sate provedene u vozilu.

Novi Peugeot PARTNER osnažuje poduzetničku ambiciju i sposobnost djelovanja korisnika te omogućuje savladavanje onog što se čini nemogućim. Na hrvatsko tržište Novi Peugeot Partner stiže u prvom kvartalu 2019. godine

Potpuna novost u segmentu gospodarskih vozila!

Kabina novog modela Peugeot PARTNER iznenađuje svojom prestižnom unutrašnjošću, dosad rezerviranom za osobna vozila. Opremljen je novim korisnim tehnologijama koje su osobito inovativne te služe izazovnoj, instinktivnoj i sigurnoj vožnji.

Idealne dimenzije za bolje obavljanje posla

Dimenzije su savršeno u skladu sa segmentom uz duljinu od 4,40 m u standardnoj izvedbi, čime se jamči utovarna duljina optimirana za 1,81 m. Ta duljina omogućava utovar dvije europalete obujma od 3,30 m3 do 3,80 m3, ovisno o izvedbi.

Ti se kapaciteti mogu dodatno povećati u dugoj izvedbi, do duljine 4,75 m (+35 cm). Njezina utovarna duljina iznosi 2,16 m te ima tovarni obujam od 3,90 m3 do 4,40 m3.

Novi Peugeot PARTNER razvijen je na temelju izvedbe platforme EMP2, kojom su opremljeni najnoviji modeli Marke. Ta iskušana osnova omogućuje skraćeni prevjes i mali krug okretanja za što lakše upravljanje: promjer kruga okretanja između pločnika iznosi samo 10,82 m u standardnoj izvedbi i 11,43 m u dugoj izvedbi.

Korisna nosivost najbolja je u segmentu, s vrijednostima koje mogu ići od 650 kg pa sve do 1000 kg u određenim izvedbama, u standardnoj izvedbi karoserije kao i u dugoj izvedbi. Izvedbe vrlo niske potrošnje (TBC) pak imaju nosivost od 600 kg.

Prvi put novi Peugeot PARTNER nudi opciju tvornički ugrađene produljene kabine u dugoj izvedbi. Klupa je nastala po uzoru na novi Peugeot RIFTER, za istinsku udobnost i rekordan prostor za noge u segmentu. Jedinstven u kategoriji, drugi je red sjedala preklopiv kako bi se dala prednost teretu, pri čemu se može preklopiti čak i suvozačko sjedalo u prvom redu za dugačke terete.

Rad na konstrukciji vozila i optimiranju njegove mase jedan je od odlučujućih čimbenika u smanjenju potrošnje goriva i emisije CO2.

Učinkovitost ponude motora na najvišoj je razini. Oni odgovaraju najnovijim normama koje su na snazi te su već sada spremni za budući ciklus homologacije WLTP.

03.07.2018.