Jeftino! Nudi se sve – od olupina do luksuznih vozila

Više od 200 automobila svih marki bit će ponuđeni kupcima putem javne dražbe koja će se održati u subotu u Zagrebu. Radi se o automobilima državnih institucija.

Tako će se među 203 vozila naći i ona koja su korištena u MUP-u, HEP-u, Hrvatskim vodama i drugim institucijama.

Tako se među ponuđenim vozilima nalaze i ona koja nisu u voznom stanju, ali ima i primjeraka koje se, barem vizualno, čine kao dobre prilike. Svi koji su zainteresirani za kupovinu vozila moći će u četvrtak i petak od 10 do 14 sati u Donjoj Zelini pogledati što se sve nudi.

Među ponuđenim vozilima ima i nekoliko zanimljivih primjeraka. Tako se za početnu cijenu od 9200 kuna nudi Škoda Superb 2.8 V6 iz 2007 godine. Oni koji žele kupiti terenski automobil tu je VW Touareg 4.2 V8 koji se nudi za 40 200 kuna, a proizveden je 2005. godine.

‘Unići’ se prodaju za nekoliko stotina kuna

U ponudi su i dostavna vozila pa je moguće pronaći manja vozila poput VW Caddyja iz 2005. godine za otprilike 21-22 tisuće kuna. Ima i nekoliko primjeraka velikih kombija poput Iveco Dailyja čija je početna cijena oko 44 tisuće kuna.

Oni koji imaju mali budžet mogu pogledati modele kao što su Fiat Uno koji su dostupni za nekoliko stotina kuna.

Svi oni kojima se svidi neki primjerak mogu ga pokušati kupiti u subotu u 9 sati u prostoru KNAP-a u Ivanićgradskoj 41a na Pešćenici. Javnu dražbu organizira TRCZ.


net.hr

net.hr

Net.hr najposjećeniji je portal u Hrvatskoj. Mjesečni doseg portala Net.hr: 47,52 % (izvor: GemiusAudience istraživanje, listopad 2010., VALICON & Gemius S.A.)

Trenutne mjesečne statistike: više od 3,2 milijuna jedinstvenih korisnika i više od 140 milijuna otvaranja stranica.

09.03.2016.