Brže i - jeftinije: Parking više nećete morati plaćati SMS-om

PayDo olakšava plaćanje parkiranja jer vam ne treba SMS, već u ovoj aplikaciji možete ubaciti sredstva na račun i brže platiti parking i bez dodatnih troškova. Očekuje se da bi uskoro trebala stići u Zagreb

PayDo je relativno nova hrvatska aplikacija koja bi vam trebala olakšati plaćanje parkiranja u brojnim hrvatskim gradovima. Izradila ju je tvrtka Infoart, a glavna stvar je da se plaćanje satnih ili mjesečnih parkirnih karata obavlja jednostavno i brzo te da se ne koristi SMS. Zbog toga bi mogla biti privlačna turistima, ali i brojnim korisnicma kojima je SMS plaćanje bilo nepovoljna opcija.
Parkiranje se plaća direktno iz aplikacije i to bez dodatnih naknada, a sve troškove vidite odmah na istom računu.
Aplikacija je inače pokrenuta još u prosincu, a u ponedjeljak su predstavili novu, puno moćniju, verziju koja je sada dobila opciju i da se direktno kroz aplikaciju dodaje povezana kartica te da se registracija također obavi kroz aplikaciju.
Nakon što ste se registrirali u aplikaciji, korisnik može dodati sredstva na svoj račun na više načina, a možete dodati i povezane korisnike, poput članova obitelji.
Potom u svim podržanim gradovima možete plaćati parkiranje bez posebno razmišljanja o SMS porukama - naravno morat ćete vidjeti barem koja ste zona. Dostupan je za Android i iOS uređaje.

  ZANIMLJIVOSTI:
  Parkiranje ispod stepenica je lako, pitaj Indijca kako!

 

Aplikacija je inače sada dostupna u Dubrovniku, Splitu, Zadru, Šibeniku, Poreču, Puli, Osijeku i Rovinju, a od svibnja stiže u Varaždin i Sisak.
Očekuju i lansiranje u drugim gradovima, a naravno najveći korak će biti Zagreb u kojem je i najveći broj potencijalnih korisnika. No datum lansiranja za Zagreb još nije poznat.

 

Vijest je prenesena s 24sata.hr

18.04.2018.