Posao iz snova za strastvenog ljubitelja Harley-Davidsona

Brand iz Wisconsina krenuo je u potragu za avanturistom koji bi s njime krenuo na dvomjesečno putovanje Europom. Ne samo da će tom sretniku biti plaćeni svi troškovi tijekom putovanja već će on nakon njega kući se odvesti sa 192.500 kuna i novim Street Glideom…

Harley je upravo objavio kako traži zaposlenika za posao iz snova. Sretnik kojeg Harley-Davidson izabere imat će priliku dva mjeseca putovati po Europi, uživati u njenim prekrasnim krajolicima, posjetiti niz zanimljivih destinacija i još biti plaćen za to. Plaća je i više no primamljiva – lijepih 192.500 kuna. Ni nagrada za dobro obavljen posao nije ništa lošija – potpuno novi Harley-Davidson Street Glide.

Cestovna avantura koja će krenuti ovog ljeta proći će kroz dvadeset europskih zemalja u potrazi za najboljim prometnicama za vožnju motocikala. Kako bi se kandidirali za posao iz snova bikeri se moraju prijaviti na za ovu prigodu složenu stranicu i obrazložiti zašto baš oni trebaju dobiti ovaj posao. Više o cijelom natječaju na koji se valja prijaviti do 30. ožujka možete pročitati u objavi za medije ispod samog članka.

Objava za medije:

HARLEY-DAVIDSON® SRETNOM VOZAČU NUDI POSAO IZ SNOVA!

Krenula je potraga širom Europe za jednim avanturistom spremnim za spektakularnu touring vožnju u 2015.g.
HARLEY DAVIDSON® TRAŽI:  jednog strastvenog vozača motocikla koji je spreman krenuti na dvomjesečno putovanje  Europom s time da su  plaćeni svi troškovi putovanja. Iako je to iskustvo samo po sebi sjajno, sretni vozač će još dobiti na poklon Street Glide™ koji je vozio tijekom putovanja i 25.000,00 €!

Zvuči kao san! Ali nije. To je ponuda za posao jednom sretnom kandidatu, jer motociklistička legenda Harley-Davidson pokreće projekt „Discover More“ koju će voditi izabrani avanturist na svojoj najboljoj vožnji života.

Početkom ovog ljeta, od sretnog dobitnika će se zahtijevati da isplanira i učestvuje u svojoj vlastitoj cestovnoj avanturi, putujući kroz više od 20 europskih zemalja, tražeći najbolje ceste za vožnju u Europi i dijeleći svoje iskustvo putem društvenih medija i posebnih web-stranica.  Nakon jednog mjeseca pripreme i planiranja, sretni vozač – kojeg će na svakom koraku puta pratiti njegov profesionalni tim snimatelja – putovati će dva mjeseca kako bi dokumentirao ovo nevjerojatno iskustvo.

Zvuči predobro da bi bilo istinito? Izabrani vozač će krenuti na putovanje u svibnju 2015.g. Svi kandidati se pozivaju da se prijave na www.h-d.com/riderwanted i obrazlože zašto su baš oni najbolji kandidat za ovo nevjerojatno putovanje. Zadnji dan za prijave je 20.03.2015. Ime izabranog vozača bit će obznanjeno u travnju. Nakon toga planiranje ovog nezaboravnog putovanja koje se događa jednom u životu može početi.
Svi kandidati moraju imati važeću putovnicu Europske Unije, valjanu vozačku dozvolu i ono najvažnije, strast da ispričaju priču koja će nadahnuti i druge da krenu na sličnu avanturu.

„Prošlogodišnji Discover More je bio proba za pravu stvar koja se održava 2015.g. – izbor jednog ambasadora koji će pokazati svijetu kakvo ovakvo putovanje na Harleyu može biti nevjerojatno iskustvo“, izjavio je Mike Johnstone, direktor marketinga Harley-Davidson EMEA-e. „Discover More je razvijen s ciljem da se pokaže kako je vožnja najboljim cestama Europe na motociklu Harley-Davidson jedna od nevjerojatnih stvari koju može napraviti bilo tko u životu – i željeli smo nadahnuti ostale vozače za dožive magiju koja prati vožnju na Harley-Davidson touring motociklu.“

Kako se uključiti u Discover More

U toku ove godine, Harley-Davidson će pružiti priliku vozačima u Europi, Bliskom istoku i Africi da podignu sadržaj na web stranice ili društvene medije i podijele najbolje trenutke njihovih vožnji sa ostalim entuzijastima i ljubiteljima touring vožnji. Online zajednica koju su stvorili vozači za vozače, bez obzira koji motocikl voze, će omogućiti motociklistima koji putuju cestama pojedinih regija da istraže zanimljive lokalne ceste i mjesta.

Discover More koji je održan 2014.g. omogućio je da više vozača proveze motocikl jednim dijelom puta njihovih snova i to  kroz četiri mjeseca putovanja po Europi. Ove godine, jedan vozač će biti izabran da cijeli put prilagodi sebi kao njegov osobni istraživački put.
Za više informacija o izboru vozača posjetite www.h-d.com/riderwanted, a za sve ostale upite molimo da kontaktirate prodaja@harley-davidson-zagreb.hr ili na telefon 01 5634 922.

23.02.2015.
www.automotoportal.hr
photo: riderwanted.harley-davidson.com/