Kreće Zagreb Auto Show

Međunarodni salon automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije ponovo otvara svoja vrata od 10. do 15. travnja 2018. godine

Zagreb Auto Show događaj je od posebnog gospodarskogi društvenog značaja za našu zemlju i ovaj dio Europe i kao takav uživa punu potporu Grada Zagreba. Salon je član prestižne OICA obitelji svjetskih autosalona što mu omogućava privilegiju premijernih prikazivanja vozila.
Uspješna poslovna suradnja s INA -om d.d. kao generalnim sponzorom Zagreb Auto Showa ostvarena je i za ovogodišnje izdanje Salona.
Više od 400 izlagača ispunit će 14 paviljona i otvoreni prostor na ukupno 70.000 m² na kojem posjetitelje očekuju adrenalinski spektakli: 130 premijernih predstavljanja osobnih, gospodarskih i kamp vozila, motocikala i quadova. Svoje izlaganje potvrdili su i  tržišni lideri rezervnih dijelova i servisne opreme, leasing kuće, domaća i strana naftna industrija.
Show program uključuje tri poligona; Enduro motociklističko natjecanje, poligon Brzi i žestoki sa Drift i Auto slalom taxi vožnjama te auto natjecanjima, kaskaderski moto show by Dejan Špoljar i by Matija Podhraški, vožnje buggy modela na automodelarskom poligonu. Zatim koncert grupe Opća opasnost, Izbor Zvijezde Salona, defile Harley Davidsona, karting natjecanja. Tu je i tradicionalni defile i izložba oldtimer vozila, izložba maketa vlakova i autića, izlaganje prototipa trkaćeg bolida i još mnogo toga.
Novost za posjetitelje željnih aktualnih informacija je otvorena pozornica paviljona 5 gdje će se u formi talk showa i panel diskusija raspravljati i prezentirati  novosti iz  auto-moto svijeta uključujući svakako i  sigurnost svih sudionika u prometu. Neke od tema su ‘Jesu li dizelaši ‘mrtvi’? ‘Benzin, hibrid ili struja kao alternativa’; Čovjek kao faktor sigurnosti cestovnog prometa, Mobilnost za sve, Starost voznog parka u Hrvatskoj – koje su posljedice i kako okrenuti trend?; Motociklisti kao ugrožena skupina u prometu i kako povećati sigurnost.
Radno vrijeme Salona je do 21 sat, a u petak i subotu do 22 sata.  Glavna nagrada za posjetitelje sa kupljenom ulaznicom je Toyota Yaris Hibrid.
Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji od 3. do 9. travnja 2018. od 10 do 15 sati na blagajnama Zagrebačkog velesajma.
 

03.04.2018.