Vaš horoskopski znak diktira vaš stil vožnje

Većina ljudi vjeruje osnovnim obilježjima svog horoskopskog znaka. No, jeste li znali da Vaš horoskopski znak govori o tome kakvi ste za volanom? Zanimljive vas činjenice čekaju, pa ne propustite priliku popratiti što Vam je zapisano u zvijezdama.

Ovan

“Bijes na putu” njihovo je ime u prometu. Oni bi bili najbolji vozači na utrkama automobila. Spretno se probijaju kroz gužvu kako bi na semaforu bili ni manje ni više nego – prvi! Ovna za volanom ćete lako prepoznati, to je opasnost na cesti. 

Bik

Obično su smireni i metodični, ali njihova tvrdoglava priroda može ih transformirati u prave natjecatelje na ulici. Teško će podnijeti kada se neko uključi ispred njih na cesti, a nerijetko će se 'gurkati' s ostalim sudionicima u prometu i prolaziti kroz crveno. Vole svoj automobil, pa neće riskirati sudar, ali o nespretnim prometnim situacijama spremni su pričati cijeli dan.

Blizanci

Blizanci su odlični u obavljanju više radnji odjednom, pa su sposobni tijekom vožnje nanositi šminku, mijenjati radio stanice i piti kavu. Dakle, sve ono što se nikako ne bi smjelo raditi dok vozite. No, čak i kada nešto pogriješe, šarmirat će vas osmijehom, tako da se nećete uspjeti snaći.

Rak

Ovaj vodeni znak predodređen za obiteljski život čak i na ostale sudionike prometa gleda kao na članove svoje proširene obitelji. Međutim, Rakovi su vrlo ćudljivi pa, primjerice, mogu sasvim nepotrebno potrubiti. Inače, ovaj znak se najčešće odlučuje za karavane i porodične automobile.

Lav

Vatreni Lavovi su velikodušni i vole dijeliti cestu s ostalim vozačima, a možda ih baš njihov veliki ego tjera da budu najbolji vozači. Odlično se snalaze u prostoru i nepogrešivo pronalaze destinaciju na koju prvi put dolazi. Lavovi se najčešće odlučuju za luksuzne limuzine.

Djevice

Djevice su vrlo detaljne i sistematične, stoga se uvijek drže propisane brzine i nije im 'teško' stati na kočnicu. Jedino što mogu uzrokovati je kolona vozila iza njih. Idealni su za instruktore vožnje, jer sve rade po 'PS-u'.

Vaga

Vage žude za ravnotežom i ne vole donositi odluke na brzinu. S druge strane, Vage vole brzu vožnju, na otvorenoj cesti, gdje ih ne guše gužve i kolone. Budući da se radi o 'estetama', u njihovom uvijek mirišljavom automobilu možete pronaći skupe bombone ili čokoladice. No, svakako 'druga strana medalje' ovog znaka je da auto glancaju do vrhunskog sjaja, pa se naoružajte strpljenjem ukoliko imate važan dogovor.

Škorpion

Škorpioni su skloni ludovanju na cesti što ima veze s njihovim instinktom za osvetom onima koji su im nešto učinili nažao. Presijecite im put na cesti i velika je vjerojatnost da će vas slijediti kako bi vam učinili isto. Osvetoljubiv i opak znak na cesti, zasigurno.

Strijelac

Neće baš uvijek stići primijetiti prometni znak, ali će uvijek vidjeti neki novi kafić pored puta. U globalu, Strijelčevi vole riskirati, pa ih nerijetko možete vidjeti kako telefoniraju dok voze, a dobro je poznato koliko to može biti opasno. Ovaj znak voli putovanja i destinacija nije nimalo bitna, jer svaki poziv je potencijalna avantura za Strijelčeve. Prepoznat ćete ih po glasnoj glazbi koja dopire iz njihovog automobila. Oni su uvijek raspoloženi za zabavu.

Jarac

Najčešće ne uživa u samoj vožnji nego što prije želi stići na odredište. Obzirom da su zbog toga često skloni kršenju prometnih propisa, plaćanje kazni nije im strano, kao ni sudjelovanje u prometnim nesrećama. Vole neobične i ekstravagantne automobile i pouzdani su vozači.

Vodenjak

Dijametralno suprotan od Vage, premda oba znaka spadaju u grupu zračnih znakova. Za volanom je impulzivan i često nemiran, a istodobno voli brzinu, pa nije sretno rješenje prepustiti mu volan. Iznad svega su inovativne i individualne ličnosti. Kreiraju same svoja pravila i poštuju tuđe zakone dok god ne ugrožavaju njihove planove. Ako ih niko ne vidi, Vodenjaci ne vide ništa loše u tome da krenu u suprotnom smjeru u jednosmjernoj ulici ili prođu na crveno na semaforu.

Ribe

Nisu agresivne poput Ovna, ali su same sebi najveći neprijatelj, jer vole sanjariti za volanom. To loše utječe na razinu koncentracije potrebne za vožnju, pa su greške i krive procjene razmjerno česte. Pored toga, primjećivat će i male sitnice na putu i to će ih emotivno uzbuđivati. Ah te osjetljive ribice...

Kad se podvuče crta horoskopski znak utječe i na vozačke osobine i u to nema sumnje. Američko istraživanje provedeno na sto tisuća sudionika pokazalo je da najviše prometnih kazni dobivaju vozači rođeni u horoskopskom znaku Ribe. Slijede ih Ovnovi, Vodenjaci, Jarčevi i Vage. Čuvajte ih se na cesti i ne zaboravite onu staru latinsku 'Festina lente' iliti 'Požuri polako'.

15.03.2019.