Prošećite Pagani tvornicom!

Od svih mjesta koja bi svaki ljubitelj automobila poželio posjetiti, Pagani tvornica u sjevernoj Italiji je zasigurno najposebnija. Istina, većina ljudi bi najprije poželjela obilazak Ferrari postrojenja, ali njihove radionice danas su zamijenili roboti proizvodnih linija. Pagani s druge strane, nemaju proizvodne linije kao takve. Oni imaju "Atelijer", gdje se moderni automobili sklapaju na staromodan način - ručno!

Sada možete posjetiti ovaj veličanstveni atelijer, a čak ne morate biti bogati kupac ili auto-moto novinar i to zahvaljujući Google Mapsu i njihovoj Streetview tehnologiji. Snimili su cijeli objekt i omogućili nama smrtnicima da izbliza pogledamo Pagani salon jednostavnim klikom miša.

Šetajući, virtualno, Pagani tvornicom ne možete ne primijetiti da izgleda više kao mjesto gdje bi se slikari i kipari družili nego kao tvornica. Možete vidjeti kromirane dijelove motora izložene odmah do dizajnerskih skica automobila, razne biljke i ostale detalje i dekore koji ostavljaju dojam umjetničke galerije. Čini se nevjerojatnim da su bijesni turbo automobili poput Zonde i Huayre nastali upravo ovdje. Pri ulasku u objekt možete vidjeti fascinantu French Blue Pagani Huayru smještenu u središtu salona.

 

Ili prošećite Pagani tvornicom na Streetviewu!

04.04.2014.