Pametni znaju čemu služi pojas

Iz Rusije malo-malo stižu snimke bizarnih nezgoda i nesreća na cestama. Ponekad su strašne, ponekad pomalo smiješne, no rijetko su ovako urnebesne. Srećom, nikome se nije ništa dogodilo, ali ovaj video (još jednom) pokazuje čemu služi pojas, posebno ako se vozite u kanti na kojoj vrata baš i ne 'hvataju'.

Kao što smo već pisali, vozači u Rusiji prisiljeni su postavljati kamere u automobile, kako bi uspjeli osiguravajućim društvima dokazati da nisu krivi za nesreće, kojih je, očito jako puno zbog očajnih uvjeta na cestama, bahatih vozača, a prečesto i zbog ruske votke.

YouTube je zbog toga preplavljen snimkama više ili manje sretnih pješaka, spektakularnih nesreća, bizarnih prizora s ruskih cesta.

Mnogi od tih videa imaju naglašenu edukativnu svrhu, a uz ovaj koji vam danas donosimo ćemo vas podsjetiti na davnu MUP-ovu kampanju "Pametni znaju čemu služi pojas".

netmobil.hr

netmobil.hr

Bez obzira na to teku li u vašim venama oktani, ili je automobil za vas tek prijevozno sredstvo, ono što se događa u svijetu automobila i prometa utječe na vašu svakodnevnicu, stoga je Netmobil.hr tu kako bi vam pružio što više korisnih informacija i savjeta.

Jedinstvenim miksom zanimljivog i svrhovitog sadržaja iz relevantnih izvora, informacija o novim vozilima, kretanjima na tržištu automobila i energenata, pogled u budućnost začinjenu pokojom zanimljivosti, to je ono što od Netmobila možete očekivati svaki dan.

14.05.2014.