Još jedna suluda snimka s ruskih prometnica: obračun na cesti

Na YouTubeu je osvanula nova suluda snima iz Rusije, koja prikazuje sukob između vozača automobila i motociklista koji vozi ogromni Harley Davidson.

Vozač masivnog Harley-Davidsona i vozač Hyundai Accenta 'očešali' su se u istoj prometnoj traci, nakon čega je motociklist - kad se automobil zaustavio - skočio na prednju haubu, pa dva puta šakom udario u suvozačevo staklo, na mjesto gdje je, kako se čini, sjedila jedna djevojka. Tada je vozač izašao iz automobila, a što se dogodilo, pogledajte u videu... 

netmobil.hr

netmobil.hr

Bez obzira na to teku li u vašim venama oktani, ili je automobil za vas tek prijevozno sredstvo, ono što se događa u svijetu automobila i prometa utječe na vašu svakodnevnicu, stoga je Netmobil.hr tu kako bi vam pružio što više korisnih informacija i savjeta.

Jedinstvenim miksom zanimljivog i svrhovitog sadržaja iz relevantnih izvora, informacija o novim vozilima, kretanjima na tržištu automobila i energenata, pogled u budućnost začinjenu pokojom zanimljivosti, to je ono što od Netmobila možete očekivati svaki dan.

27.05.2014.