Novi PEUGEOT e-PARTNER

E-FURGON najnovije generacije

Marka PEUGEOT postaje jedan od prvih proizvođača koji nudi cjelovitu gamu električnih gospodarskih vozila u Europi i time potvrđuje svoj pohod na taj segment vozila.

Nakon vozila e-EXPERT (proglašen je International Van of the year 2021.) i e-BOXER, PEUGEOT s ponosom predstavlja novi PEUGEOT e-PARTNER.

Zahvaljujući sjajnom komercijalnom uspjehu koji ostvaruje već generacijama te brojnim nagradama koje je osvojio, uključujući titulu International Van of the year 2019., PEUGEOT PARTNER od svog je puštanja u prodaju 1996. godine proizveden u 2 000 000 primjeraka te se prodaje u više od 100 zemalja.

PEUGEOT PARTNER vodeći je model u segmentu F1 (furgoni) na europskom tržištu još od njegovog puštanja u prodaju 2018., a odsad je dostupan i u izvedbi s potpuno električnim motorom.

Novi PEUGEOT e-PARTNER savršen je primjer načela Marke „power of choice”, pa tako nudi:

▪ domet do 275 km prema ciklusu WLTP (homologacija u tijeku)
▪ 2 duljine (Standard i Long)
▪ 2 izvedbe: furgoni (do 3 sjedala) i vozila s produljenom kabinom (do 5 sjedala)
▪ mogućnost vuče do 750 kg
▪ nosivost do 800 kg
▪ tovarni obujam do 4,4 m³, identično kao i kod verzije s motorom s unutarnjim izgaranjem.


Lako se kreće u svim uvjetima, prilagođen je potrebama svih djelatnosti zahvaljujući radnom prostoru koji olakšava obavljanje svakodnevnih obveza, ugrađenim tehnologijama poput digitalnog sustava PEUGEOT i-Cockpit® i dojmljivim stilskim obilježjima. Uz sve navedeno, PEUGEOT e-PARTNER također omogućuje pristup centru grada bez ikakvih ograničenja.

27.01.2021.