Vijesti

NAJNOVIJE VIJESTI

Nova Honda Civic – Probudite svoja osjetilaNovi Peugeot Partner Tepee ElectricC-Aircross concept: kompaktni suv marke Citroën  Ponuda koja se ne propušta za Peugeot 208 i 308 u VeljačiRenault Trezor izabran za najljepši konceptni automobil 2016.
Premijere

Nova Honda Civic – Probudite svoja osjetila

Novi Civic 5 vrata je u potpunosti iznova dizajniran automobil koji utjelovljuje Hondin inovativni duh i predanost Hondinom krajnjem cilju konstruiranja tehnološki superiornog vozila.

Premijere

Novi Peugeot Partner Tepee Electric

Novi Peugeot Partner Tepee Electric spaja adute automobila za slobodno vrijeme, koji su mu donijeli uspjeh od lansiranja, s prednostima i užitkom vožnje električnih vozila. Nudi udobnost za petero putnika zahvaljujući prostranoj i prilagodljivoj unut...

Premijere

C-Aircross concept: kompaktni suv marke Citroën

CITROËN je svijetu predstavio odvažan koncept živopisnog i snažnog karaktera. C-Aircross Concept, vizija kompaktnog SUV-a marke CITROËN, predstavlja novu fazu proizvodne strategije. Dizajnom koji će privući kupce iz cijelog svijeta CITROËN nastavlja pohod...

Događanja

Ponuda koja se ne propušta za Peugeot 208 i 308 u Veljači

Peugeot 208 i 308 u veljači su u ponudi s vrhunskim uvjetima financiranja uz Peugeot Financiranje i Optiway produženim jamstvom od 4 godine. Ponuda se odnosi na ograničenu količinu modela Peugeot 208 i 308 sa zaliha koji su odma dostupni za isporuku.

Premijere

Renault Trezor izabran za najljepši konceptni automobil 2016.

Renault Trezor na Međunarodnom je festivalu automobila osvojio nagradu za najljepši konceptni automobil 2016.

Svijet

Maserati Levante bit će opremljen Goodyearovim gumama  Eagle F1 Asymmetric 2 SUVSvijet

Maserati Levante bit će opremljen Goodyearovim gumama Eagle F1 Asymmetric 2 SUV

Novi luksuzni sportski terenski auto Maserati Levante kao prvu opremu imat će ugrađene Goodyearove gume Eagle F1 Asymmetric 2 SUV, koje vozačima maseratija donose odlično iskustvo i savršen užitak u vožnji.

Premijere

Nova Toyota Yaris visokih performansi biti će predstavljena na ženevskom salonuPremijere

Nova Toyota Yaris visokih performansi biti će predstavljena na ženevskom salonu

Toyota će otkriti inačicu novog Yarisa visokih performansi. Biti će izložen uz bok novom WRC Yarisu koji očekuje svoj debi na reliju Monte Carlo 19. siječnja.

Testovi

Goodyear i Dunlop na testovima zimskih guma sa serijom pobjeda i odličnih ocjena Testovi

Goodyear i Dunlop na testovima zimskih guma sa serijom pobjeda i odličnih ocjena

Goodyearove zimske gume na uglednim su testovima osvojile četiri pobjede i devet uvrštenja među najbolje, a Dunlopova guma Winter Sport 5 proglašena je vrhunskom zimskom gumom. Time Goodyear i Dunlop dokazuju svoju izvrsnost na području visokoizdržljivih...

Događanja

Novi Peugeot 3008 s vrhunskom ponudom u siječnjuDogađanja

Novi Peugeot 3008 s vrhunskom ponudom u siječnju

Novi SUV Peugeot 3008, HR AUTO 2017 u prestižnom izboru Zbora automobilskih novinara HND-a, u siječnju je u ponudi s dosada najpovoljnijim uvjetima financiranja uz Peugeot Financiranje.

Događanja

Nissan na CES-u