Vijesti

NAJNOVIJE VIJESTI

Educiraj se i osvoji besplatan set guma za svog limenog ljubimca!Goodyear Dunlop Sava Tires predstavlja ljetne gume za različite zahtjeve vozačaPotražite novi broj časopisa Auti.hr na kioscima!!Zvijezde SEAT-ove kampanjePametna konceptna guma IntelliGrip Urban za gradske vozne parkove budućnosti
Događanja

Educiraj se i osvoji besplatan set guma za svog limenog ljubimca!

Groznica međunarodne edukcije i natjecanja u brzoj izmijeni guma, zahvatila je i Zagreb!

Premijere

Goodyear Dunlop Sava Tires predstavlja ljetne gume za različite zahtjeve vozača

Vozači će od 15. travnja moći zamijeniti svoje zimske gume ljetnima, jer od tog datuma prestaje obavezna uporaba zimske opreme u Republici Hrvatskoj.

Hrvatska

Potražite novi broj časopisa Auti.hr na kioscima!!

Novi broj časopisa Auti.hr vam donosi:

Događanja

Zvijezde SEAT-ove kampanje

Puno zabave, smijeha i sunca – tako bi se ukratko mogla opisati atmosfera na snimanju nove SEAT kampanje čiji su glavni akteri Anita Dujić i Ivan Vukušić.

Svijet

Pametna konceptna guma IntelliGrip Urban za gradske vozne parkove budućnosti

Nova konceptna guma Goodyear IntelliGrip Urban zasnovana je za novu generaciju autonomnih električnih vozila. Zbog napredne tehnologije ugrađenih senzora mogla bi podržavati nadzorni sustav autonomnih vozila i time povećati sigurnost putnika.

Hrvatska

Peugeot Instinct ConceptHrvatska

Peugeot Instinct Concept

Tko nije sanjao automobil koji pruža potpunu bezbrižnost uz istodobno odlično snalaženje u okolini? Automobil koji nas razumije i poznaje do te mjere da može predvidjeti sve naše želje? Automobil koji postaje dijelom nas samih?

Svijet

Goodyear predstavio prvu konceptnu gumu s umjetnom inteligencijomSvijet

Goodyear predstavio prvu konceptnu gumu s umjetnom inteligencijom

Goodyear je najnovijoj konceptnoj gumi Eagle 360 Urban, namijenjenoj za vozila budućnosti, ugradio umjetnu inteligenciju. Guma u obliku kugle napravljena uz pomoć 3D-tiska moći će registrirati svoju okolicu, odlučivati, mijenjati oblik i biti interak...

Premijere

Nova guma za motocikle Dunlop GP Racer D212 primjerena za trkaću stazu i za cestuPremijere

Nova guma za motocikle Dunlop GP Racer D212 primjerena za trkaću stazu i za cestu

Najnovija guma GP Racer D212 svoju je izdržljivost već dokazala u prošlogodišnjoj trkaćoj sezoni, a sada je svojim značajkama počela osvajati i motoriste koji na trkaću stazu odlaze samo kao amateri.

Testovi

Goodyear i Dunlop na testovima zimskih guma sa serijom pobjeda i odličnih ocjena Testovi

Goodyear i Dunlop na testovima zimskih guma sa serijom pobjeda i odličnih ocjena

Goodyearove zimske gume na uglednim su testovima osvojile četiri pobjede i devet uvrštenja među najbolje, a Dunlopova guma Winter Sport 5 proglašena je vrhunskom zimskom gumom. Time Goodyear i Dunlop dokazuju svoju izvrsnost na području visokoizdržljivih...

Događanja

Ponuda koja se ne propušta za Peugeot 208 i 308 u VeljačiDogađanja

Ponuda koja se ne propušta za Peugeot 208 i 308 u Veljači

Peugeot 208 i 308 u veljači su u ponudi s vrhunskim uvjetima financiranja uz Peugeot Financiranje i Optiway produženim jamstvom od 4 godine. Ponuda se odnosi na ograničenu količinu modela Peugeot 208 i 308 sa zaliha koji su odma dostupni za isporuku.

Događanja

Nissan na CES-u