CITROËN 19_19 Concept, vožnja u načinu Ë-Confort

Kako bi proslavio 100 godina smjelosti i kreativnosti koje poboljšavaju slobodu kretanja, CITROËN predstavlja spektakularno vozilo, pravi NLO automobilskog svijeta

CITROËN je osmislio neviđeni automobil koji zaista izlazi izvan okvira i pruža viziju mobilnosti čiji je cilj nekonvencionalnost i koja je okrenuta budućnosti te prevladava sve prepreke. Zahvaljujući svojim proporcijama neobičnima za automobilski svijet te dizajnom koji je nadahnut svijetom aeronautike kao i svijetom unutrašnjeg uređenja, 19_19 Concept odmah je prepoznatljiv po svojim istodobno vitkim i elegantnim obrisima, naprednim tehnološkim detaljima i mnogim različitim aspektima.

Većom udobnošću zbog kabine koja je pravi salon na kotačima, 19_19 Concept dovodi program Citroën Advanced Comfort® na potpuno novu razinu. Zbog ostakljene kabine dobivene zahvaljujući novim ovjesima s progresivnim hidrauličkim graničnicima® i proaktivnog asistenta s glasovnim upravljanjem, 19_19 Concept jedinstvenog je izgleda koji odražava trendove u svijetu unutrašnjeg uređenja s različito uređenim sjedalima od kojih svako izražava jednu viziju udobnosti. 19_19 Concept inovativan je i futurističan i zbog svoje tehnologije autonomne vožnje koja vozaču nudi mogućnost da potpuno prepusti upravljanje samom vozilu. Uz snažan naglasak na umjetnu inteligenciju, opremljen je asistentom s glasovnim upravljanjem ugrađenim u armaturnu ploču, koji preuzima kontrolu nad vozilom u fazama autonomne vožnje i komunicira s putnicima zahvaljujući proaktivnom sustavu koji predviđa potrebe svakog putnika. 

Zahvaljujući potpuno električnom pogonskom sklopu, 19_19 Concept smanjuje utjecaj na okoliš, povećava udobnost u vožnji uklanjanjem buke i vibracija te pokazuje da se dugačka putovanja mogu prijeći i električnim automobilom time što nudi domet i do 800 km. Ovo je konceptno vozilo osmišljeno kako bi ponudilo mirniju i opušteniju vožnju, a za njegovo se punjenje upotrebljava indukcijski punjač kada vozilo stoji ili u vožnji ako to infrastruktura omogućava.

19_19 Concept olakšava dugačka putovanja svojom iznimnom udobnošću koja putnicima pruža umirujuću i revitalizirajuću vožnju. Suvremen dizajn i tehnologija nude novo automobilsko iskustvo te potiču pravo „mentalno opuštanje”, kako biste ponovno u potpunosti cijenili putovanja: trenutke opuštanja, mira i ugodnosti.

19_19 Concept krajnji je odgovor marke CITROËN na putovanja sutrašnjice, nadahnut željom za oslobađajućom i revitalizirajućom mobilnosti.

21.05.2019.