Renaultov policijski presretač u akciji

Policijski presretači obično su samozatajne limuzine u serijskim izdanjima. Francuski prijedlog je nešto drugačiji i bliži Pobješnjelom Maxu. 
 

U novom Renaultovom videu glavnu ulogu dobio je bolid iz Renault Sporta poznat pod imenom R.S. 01 za čijim upravljačem je bivši WRC vozač Jean Ragnotti. Sadržaj videa je vrlo očekivan, ali svakako vrijedan gledanja. Nakon što policijska patrola snimi motociklistu u prebrzoj vožnji na scenu stupa R.S. 01 i kreće u lov autocestom.
 
A kad je u pitanju R.S. 01 vrijedi reći kako ga pokreće 3.8 V6 biturbo motor s maksimumom većim od  373 kW/507 KS i 600 Nm, usuglašen sa sedam-stupanjskim sekvencijalnim mjenjačem. Večim dijelom automobil je izrađen od kompozita što u prijevodu znači da teži tek 1.100 kg. A sa obzirom na maksimalac veći od 300 km/h sposoban je uhvatiti i izgrednike na supersportskim motociklima.
 
Ako uskoro planirate u Francusku imajte na umu da niste najbrži na cesti.

index.hr

index.hr

Index.hr (www.index.hr) vodeći je nezavisni portal u Hrvatskoj, proglašen najboljim hrvatskim portalom 2003. od strane sva tri hrvatska informatička magazina (BUG, PC Chip i Vidi) – što je prvi takav slučaj u povijesti hrvatskog weba.

Index.hr objavljuje više od 200 vijesti dnevno – iz politike, sporta, showbusinessa itd., a sadrži i niz atraktivnih i nagrađivanih interaktivnih servisa, poput Media Indexa, besplatnog e-maila, foruma, baze automobila, najopsežnije kuharice na hrvatskom webu, baze fotografija Hrvatske, oglasnika itd.

02.02.2016.