Novi Peugeot 308 stigao na hrvatsko tržIšte

Novi Peugeot 308 stigao na hrvatsko tržIšte

PEUGEOT od studenog lansira Novi Peugeot 308 na hrvatsko tržište, drugu verziju najprodavanijeg modela marke PEUGEOT, koji je proizveden u više od 760 000 primjeraka od svojega lansiranja.

Novi PEUGEOT 308 dio je nove sage čija misao vodilja vječna potraga za izvrsnošću. Novi PEUGEOT 308 velika je prekretnica u usponu marke PEUGEOT u viši cjenovni razred sa spojem novih tehnologija s još izražajnijim stilom. U potpunosti okrenuta budućnosti, ponuda internetskih usluga obogaćena je tehnologijom Mirror Screen, ugrađenim telematskim sustavom opremljenim vrhunskim zaslonom i navigacijskim sustavom 3D povezanim s internetom. Novi PEUGEOT 308 objedinjuje sve sustave pomoći u vožnji koji su nedavno predstavljeni u novim SUV-ovima PEUGEOT 3008 i 5008. S tim novim sustavima nesumnjivo pripada najboljoj razini na tržištu.

Novi PEUGEOT 308 odsad nudi jedinstvenu ponudu pogonskih sklopova u svojem segmentu. Novi automatski mjenjač s osam stupnjeva prijenosa u kombinaciji s dizelskim motorom BlueHDi 180 S&S ili pak s jedinstvenim dizelskim motorom BlueHDi 130 S&S naglašava vozna svojstva novog PEUGEOT 308. Sa svojim novim učinkovitim motorima, PEUGEOT je spreman za uvođenje norme Euro 6.c zahvaljujući novim sustavima za pročišćivanje benzinskih i dizelskih motora.

07.11.2017.