Novi Citroën C4 Cactus stigao na hrvatsko tržište

Novi C4 Cactus donosi dašak svježine i originalnosti u segmentu kompaktnih limuzina.

Citroën je započeo s prodajom iznimno udobne limuzine koja donosi dubinske promjene, odlikuje se obilježjima svojeg segmenta u pogledu tehnologije i motora, te se ističe svojim jedinstvenim karakterom i udobnošću. Njegov dizajn i dalje je odvažan i moderan, ali se razvija kako bi naglasio svoj status. U unutrašnjosti novi C4 Cactus ističe se udobnošću i putnicima pruža istinsko utočište. Programom Citroën Advanced Comfort®, novi C4 Cactus prvi put u Europi uvodi ovjese s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) kojima se uvelike omogućuje dojam letećeg tepiha i prvi put u svijetu predstavlja sjedala Advanced Comfort. Novi C4 Cactus svojom jedinstvenom osobnošću postaje iznimno udobna limuzina. U ponudi je s tri razine opremljenosti: Live, Feel i Shine te s cijenom već od 110.900 kn.

LIMUZINA JEDINSTVENOG KARATKERA: ODVAŽAN DIZAJN
Novi C4 Cactus prirodno se ističe novim širokim i izražajnim prednjim krajem, preoblikovanim bokovima te naglašenim i uglađenim stražnjim krajem s novim LED svjetlima s 3D efektom. Svojom svježinom, uravnoteženošću i punim oblicima ruši ustaljena pravila segmenta kompaktnih limuzina, te nudi kompaktnu i pročišćenu siluetu. Njegov dugi međuosovinski razmak od 2,60 m i kratki prevjesi jamče kompaktne dimenzije kako bi automobil ostao okretan i lako upravljiv, istodobno nudeći prostornost koja se očekuje u tom segmentu. Ističe vizualne elemente tipične za CITROËN koji naglašavaju njegovu fluidnu karoseriju, kao što su elementi Airbump® na donjem dijelu vrata, neprekidna staklena površina i lebdeći krov, prednji kraj na dvije razine ili pak širok svjetlosni potpis s LED svjetlima i 3D efektom straga. Nudi 31 kombinaciju vanjske personalizacije uz devet boja karoserije i četiri paketa Color koji obuhvaćaju profinjene obojene elemente čime se omogućuje klijentima da osmisle automobil po svojoj mjeri. U unutrašnjosti funkcionalna, pročišćena i jednostavna kabina na prvi pogled ostavlja dojam mirnoće. Nudi se čak pet istaknutih i dojmljivih mogućnosti unutarnjeg uređenja koje donose svjetlost, mekoću i profinjenost.

Nova kompaktna limuzina marke Citroën povezuje jedinstvenu osobnost modela C4 Cactus s udobnošću i prostranošću modela C4:

  • Model zadržava svoju originalnost jedinstvenim oblikom i dizajnom te se uspinje u višu klasu novim širokim i prestižnim prednjim krajem, pročišćenim i preoblikovanim bokovima sa stanjenim i pomaknutim elementima Airbump®, te novim stražnjim LED svjetlima s 3D efektom.
  • Iznimno udobna limuzina koja zadovoljstvo u automobilu stavlja na prvo mjesto: postavlja standarde u pogledu udobnosti,pogotovo zahvaljujući ovjesima s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC), koji su europska premijerai sjedalima Advanced Comfort, koji su svjetska premijera, kao i pojačanom akustičkom izolacijom.
  • Unutarnji dizajn koji uljepšava kabinu te naglašava udobnost i toplinu.
  • Kompaktna limuzina koja ima 12 tehnologija za pomoć u vožnji, tri tehnologije za povezivost, te snažne i učinkovite motore.

 

03.05.2018.